Cosmo 2

Cosmo 2  

Cosmo 2 är en fristående bok om fotboll och livet i högstadiet. Häng med Cosmo i hans framgångar och formsvackor när han sparkar igång andra matchen i serien.

 

Ett enda telefonsamtal från landslagstränaren kan bli avgörande för Pelle ”Cosmo” Karlssons framtid. Drömmen är att få vara med i pojklandslaget, samtidigt är målet för säsongen att bli ordinarie i den nya klubben, Hammarby. Det skulle betyda allt. Men hur ska Cosmo lära sig att hantera Marre i AIK? Det finns ingen jobbigare person, samtidigt är han en av de bästa fotbollsspelarna. 

     När Cosmo följer med laget till London måste han bestämma sig. Ska han göra som lagkompisarna vill eller lita på sin magkänsla? Flickvännen Lotta hör inte av sig lika ofta och en dag upptäcker Cosmo att hon ljuger för honom. Skolan är jobbig, men med hjälp av klasskompisen Evil går det bättre. Vad betyder hon för honom egentligen? 

 

 

 

Sagt om Cosmo 2

 

”Det stora målet för säsongen för Cosmo är att bli ordinarie i Hammarby. Ett enda samtal från landslagstränaren kan bli avgörande för Cosmos framtid. Samtidigt är skolan jobbig, men med hjälp av klasskompisen Evil går det bättre. Är de bara kompisar? Cosmo 2 är en fristående bok i serien om Cosmo. Cosmo brinner för fotboll, spelar och tänker fotboll jämt. Samtidigt är det mycket i skolan nu i högstadiet och med flickvännen Lotta går det knackigt. På hemmaplan verkar mamma må bättre än tidigare och plötsligt får Cosmo veta att han ska få ett syskon. Serien om Cosmo är en fantastiskt bra serie om tonåringar för tonåringar. Det är fotboll, skolliv, utsatthet, kärlek, kompisar, ja allt som är i ens liv i den åldern. Fotbollen tar stor del i boken, det beskrivs på ett sånt bra sätt så även jag som är helt ointresserad av fotboll fastnar i Cosmos träningar och matcher och blir fascinerad. Författarna är väl insatta i både tonåringar och fotboll, vilket gör att det känns äkta. Cosmo 2 är en gripande bok som passar såväl kille som tjej! Den är välskriven, medryckande och har en direkt och bra dialog!”

Villivonkansbooks

 

 

Titel: Cosmo 2

Författare: Barbara & Harald Kjellström

Utgiven: 201804

ISBN 978-91-981785-1-7

Format: Kartonnage (inbunden)

Dimensioner: 140 mm x 215 mm

Antal sidor: 228 sidor

 

Beställ Cosmo hos Adlibris, Bokus eller Akademibokhandeln

 

 

© Barbara Kjellström
info(a)effektum.se    0708-93 65 68