Frasse

Titel: Frasses färgbok – Husdjur

ISBN 978-91-981785-0-0

Dimensioner: 164 mm x 155 mm

Format: Kartonnage (inbunden)

Antal sidor: 32

 

Beställ Frasses färgbok hos Adlibris

Bokus eller Akademibokhandeln

Titel: Frasse flyttar in

ISBN 978-91-978558-9-1

Dimensioner: 164 mm x 155 mm

Format: Kartonnage (inbunden)

Antal sidor: 32

 

Beställ Frasse flyttar in hos

Adlibriseller Bokus

Hundvalpen Frasse

 

I serien om Frasse finns det både en bilderbok, en läsebok och två tillhörande målarböcker.

 

Frasse flyttar in – den lilla hundvalpen Frasse bor på en kennel med sin mamma och sina syskon. En dag kommer en familj på besök. De leker och gosar med Frasse. De verkar snälla och Frasse följer med dem hem. Frasse tycker att det är både spännande och läskigt att flytta in hos sin nya familj.

 

Boken om Frasse är lämplig för barn i förskola/förskoleklass, grundskola åk 1-3, tränings- eller särskola. Boken är även lämplig för barn som har lässvårigheter eller dyslexi. På varje uppslag presenteras texten i två versioner, en enklare och en mer beskrivande. För att underlätta läsningen är texten vänsterställd, i en större grad och utan avstavningar. Med tydliga illustrationer och pedagogiskt upplägg får barnet öva på att läsa, räkna och förstå skillnaden mellan över och under, bakom och framför.

 

Frasses färgbok – Husdjur

Det är roligt att lära sig färger, men vilket husdjur kan kopplas till en färg? I Frasses första färgbok finns de traditionella grundfärgerna tillsammans med vanliga och ovanliga husdjur. Allt för att göra boken mer spännande och lärorik för det lilla barnet.

 

Frasses färgbok som handlar om husdjur är lämplig för barn i förskola eller förskoleklass samt för barn som går i tränings- eller särskola. Med tydliga illustrationer och pedagogiskt upplägg får barnen öva sig på olika färger, husdjur och att räkna. I slutet av boken ges möjlighet till fördjupning. I serien om Frasse ingår böcker och målarböcker.

 

 

© Barbara Kjellström
info(a)effektum.se    0708-93 65 68