Lönnfacket

Linnea & Lukas – Lönnfacket

 

Linnea & Lukas – Lönnfacket handlar om vänskap, vad som är viktigt i livet och att våga göra det som är rätt.

 

Kusinerna Linnea och Lukas tvingas åka med till mormors hus på landet. De har många roliga minnen därifrån, men sedan mormor dog är inget som förut. Ryktena säger att mormors kassaskåp ska innehålla både pengar och värdefulla smycken. Nu tjatar Roland, mammas kille, hela tiden om hur rik han ska bli bara han hittar den försvunna nyckeln.

    Men Linnea vet något som inte de andra vet. Mormor har ett hemligt lönnfack. Vem kommer lyckas öppna kassaskåpet först? Och vad är det mormor har gömt i det?

  

Stor stil gör det lättare att läsa

Bokens formgivning underlättar läsningen för den som har lässvårigheter eller dyslexi. Texten har större bokstäver i ett typsnitt som är lättare att läsa, är vänsterställd och innehåller inga avstavningar. Dessutom har boken korta kapitel och enkla illustrationer. Allt för att göra det lättare att läsa.

 

 

 

Sagt om Linnea & Lukas  Lönnfacket

 

"Tack för en JÄTTE-bra bok som vi köpte igår. Min dotter Lovis och jag kan inte sluta läsa den, är så galet fängslande så det blev 8 kapitel på en gång. Varje kapitel slutar, så man vill bara veta fortsättningen. Hoppas det kommer en till bok om kusinerna Linnea och Lukas."

Annika & Lovis (8 år)

 

"Ville bara berätta att jag har gett Lönnfacket till mina tjejer och de blev jätteglada! Faktum är att de slogs om vem som skulle börja läsa. De tyckte att det var toppenbra med stor text så att det var enkelt och läsa. Och den av tjejerna som fick med sig boken till sängs, efter många om och men, säger att den är "Världsbra" och hon hoppas att det kommer en fortsättning. Nej förresten, flera stycken. De är inte lättflörtade på böcker för egenläsning, men Lönnfacket får tummen upp från båda!"

Mamma till tvillingar (9 år)

Titel: Linnea & Lukas – Lönnfacket

Föfattare & illustratör: Barbara Kjellström

Utgiven: 201708

ISBN 978-91-981785-5-5

Dimensioner: 153 mm x 215 mm

Format: Kartonnage (inbunden)

Antal sidor: 132

 

Beställ Linnea & Lukas – Lönnfacket hos hos Adlibris, Bokus eller Akademibokhandeln

 

© Barbara Kjellström
info(a)effektum.se    0708-93 65 68