Ja, jag erkänner – jag listknarkar

✨✨✨

Har jag berättat att jag ”list-knarkar” en del när jag just har släppt en bok? Det innebär att jag kikar på olika listor för att se var böckerna om Charlotta Silverstake ligger på för plats.

✨✨✨

Till en början gör jag det för att se om någon läser boken, men efter ett tag för att se om det dyker upp några kommentarer. Ibland dyker det nämligen upp intressanta kommentarer från er läsare vilket ger mig en möjlighet att både lära mig något nytt men också att ta med mig synpunkterna när jag skriver nästa manus. 

✨✨✨

När jag kikade på Storytels topplista för feelgood idag så blev jag så himla överraskad och glad! Tänk att alla fyra böcker om Charlotta Silverstake finns med på listan! Dessutom ligger de på topp 17! Wow! Tack 🙏🏽 till alla som läser och gillar!

✨✨✨

Tack till @sofiaberntsonofficial som läst in böckerna! Du är bäst! 😍

✨✨✨

Och ja, jag vet att listan kommer se annorlunda ut imorgon. Eller om en timme. 😊 men jag tänker njuta av hur den ser ut just nu.

✨✨✨

PS. Just som jag skulle publicera det här inlägget så klättrade böckerna till platserna: 4, 12, 15 och 16. Jippie & Tack för att ni lyssnar och läser!

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

100 000 sålda böcker

✨✨✨ Jag vill skicka ett stort TACK till alla som läst, gillat och tipsat vänner och bekanta om Charlotta Silverstake och hennes vänner på Trädgårdsgatan

LÄS »

Boksläpp!

Nu närmar sig boksläppet av den fjärde delen i serien om Charlotta Silverstake och hennes vänner på Trädgårdsgatan. ✨✨✨Kom på att jag inte visat det

LÄS »