Feelgoodfestivalen

Just ni skriver jag för fullt på nästa del i serien om Charlotta Silverstake. Tänk att det redan är den femte boken i serien. Tack till alla som läst och för alla fina kommentarer. Och ja, jag lovar att Charlotta ska få fortsätta hänga med vännerna på Trädgårdsgatan i den lilla hålan Stallarholmen.

✨✨✨

Det är en himla tur att jag kan ta små pauser. En av sakerna som jag tänker tillbaka på är Feelgoodfestival som gick av stapeln hos Sigtunastiftelsen. Det var en underbar känsla att få vara med bland alla härliga läsare, bloggare, författare och förlagsmänniskor. Kan berätta att det var värme och kärlek för hela slanten. Och att jag nu har en hel trave med feelgoodböcker som jag ska njuta av under hösten.














✨✨✨

En av böckerna som jag redan läst är De fenomenala fruntimren på Grand Hotel av Ruth Kvarnström Jones. Vill passa på att skickat ett stort GRATTIS till Ruth och hennes bok som utsågs till årets bästa feelgood!

✨✨✨

Nu ska jag sjunka ner i fåtöljen igen och sitta i min lilla skrivbubbla. Hör att Charlotta ropar …

✨✨✨

Önskar dig en fortatt fin dag!

✨✨✨

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

Feelgoodfestivalen

Just ni skriver jag för fullt på nästa del i serien om Charlotta Silverstake. Tänk att det redan är den femte boken i serien. Tack

LÄS »

100 000 sålda böcker

✨✨✨ Jag vill skicka ett stort TACK till alla som läst, gillat och tipsat vänner och bekanta om Charlotta Silverstake och hennes vänner på Trädgårdsgatan

LÄS »